Megainteresse for Meldal Håndballklubb

29.01.2008

Etter søndagens kamp har det vært en enorm trafikk på klubbens nettsider. Søndag var det over 32 000 treff, og dagen etter økte antallet med ytterligere tusen. I januar måned har www.meldalhk.no hatt besøk fra tjue forskjellige nasjoner. Ikke verst for en liten klubb i en liten kommune.

Klubbens logoInteressen rundt Meldal Håndballklubb er større enn noen gang. Det viser seg ikke minst i tilgang på unge spillere, som er stadig økende i alle årsklasser. Etter søndagens opprykk til andredivisjon har da også klubben en unik mulighet til å få enda flere interesserte i håndball.

- Klubbens medlemmer har sagt at de ønsker at vi satser på et topplag. Vi tror nemlig at det vil styrke interessen og dermed øke aktiviteten i bredden.

Klubbens hovedmålsetting er og skal være "Flest mulig - lengst mulig!"

Nå har vi et lag i de øvre divisjoner som nok vil virke som en motivasjonsfaktor for de unge spillerne, og da spesielt de som har litt ekstra ambisjoner, sier leder Jon Ivar Syrstadeng, som presiserer at sesongen på ingen måte er avsluttet med søndagens festforestilling: - Fortsatt gjenstår det en rekke kamper i Meldalshallen for alle våre lag. Selv tredjedivisjonslaget har tre hjemmekamper til, så sesongen er på ingen måte avsluttet.

www.meldalhk.noDet var etter søndagens kamp at besøket på klubbens nettsider eksploderte. Besøkstallene har vært gode tidligere i vinter, men nå var det to dager på rad med over 30.000 treff. Antallet unike brukere har vi ikke oversikt over, men at det dreier seg om et betydelig antall sier seg selv.

- Vi legger ned litt jobbing med nettsidene, og da er det selvsagt artig at så mange finner stoffet interessant. Det inspirere oss helt klart til å fortsette å utvikle nettstedet videre, sier redaktør Olav Dombu.

Sponsorer

Facebook