Masse folk og gode prestasjoner!

15.11.2008

Som vanlig var det godt med folk i Meldalshallen denne lørdagen. Dagen startet med 11-åringene og ble avsluttet med 2. divisjonskampen mellom Meldal og Levanger 2

Jenter 97 spiller ofte mot ett år eldre motstandere i 12-års klassen. Forskjellen i alder viste seg også mot Lensvik, spesielt i duellene. Jentene kjemper godt og har fremgang fra kamp til kamp, men fortsatt mangler det litt i angrepsspillet. Lensvik vant til slutt 16-4

Jenter 95 vant sin tredje kamp i byserien. Jentene hadde full kontroll på Sverresborg og vant 20-12. Hjemmelaget spilte godt og tøfft i forsvar, og vi fikk se mange gode kontringer utover i kampen.  Allerede torsdag spiller de ny kamp, da kommer topplaget Byåsen på besøk.

Jenter 93 slo Charlottenlund 20-15. Jentene sliter med skader og sykdom for tiden og bylaget er nok et lag de bør slå klarere. Innsatsen til dette laget er alltid upåklagelig og i de siste kampen har flere 94 spillere fått prøve seg med hell. Det lover godt for fremtiden.

Jenter 96 spiller i to serier. Denne lørdagen var det kamp i 13-års serien. Flatås sto uten poeng før denne kampen og det ble en lett kamp for Meldal. Jentene er ubeseiret denne sesongen og her er det mange talenter! Trener Jens Hove var ikke helt fornøyd med tempoet til jentene i denne kampen, og vi har nok sett de spille bedre enn i dag. Til slutt ble det en klar seier 18-11 til hjemmelaget.

Vårt K04 lag ble overkjørt og tapte hele11-55 mot en av opprykksfavorittene Kolstad. Jentene trener en gang i uken, men skulle hatt hjelp av ett par rutinerte spillere. Først og fremst trenger de noen bakspillere som har spilt seniorhåndball noen sesonger. 

Jenter 92 tapte 18-24 mot Melhus\Gimse 2. Hjemmelaget hadde store problemer med å få ballen bak Melhus\Gimses gode målvakt og ble litt for ubesluttsomme i forsvarsspillet. Dette er ett lag jentene bør spille jevnt med hvis de har dagen, men lørdag vant bortelaget fortjent

Alt i alt ble det en fin dag i Meldalshallen. Våre tilreisende gjester blir litt "paffe" og misunnelige når de oppdager stemningen på tribunen og opplegget rundt arrangementene våre. Foreldrestøtten er den viktigste enkeltfaktoren for å lykkes med talentutviklingen, og støtten våre lag har er det ingen som kan måle seg med. Allerede onsdag og torsdag spilles det viktige kamper i hallen. Publikums støtte er uvurderlig for både små og store spillere!

Sponsorer

Facebook