Marit kåret til Årets spiller

19.04.2008

Marit Selnes ble fredag kåret til Årets Spiller. Utmerkelsen fikk hun da klubben var samlet til sin årlige Håndballfest. Det er spillerne selv som står bak kåringen.

Marit Selnes leverte en god sesong mellom stengene, og var delaktig da Meldal Håndballklubb sikret seg opprykk. For denne innsatsen ble hun fredag kåret til Årets Spiller. Det er spillerne samt trenere og ledere som stemmer frem denne kåringen.

Det ble også delt ut andre utmerkelser under fredagens håndballfest. Anne Ree fikk pokalen som toppscorer siste sesong, mens Helene Høve Storholt fikk pokalen som Flittige Lise, som går til den med flest treninger gjennom sesongen.

Nytt av året var det at klubben hedret to spillere som har passert henholdsvis 100 og 150 A-kamper for Meldal Håndballklubb. Jenny Stokkli og Tone Asbøll fikk begge et krus for å ha passert 100 kamper, mens Tone også fikk en sølv kakespade som et bevis på at hun har spilt mer enn 150 kamper. 80 personer var samlet Håndballfest fredag, og det ble således en verdig avslutning på en suksessrik sesong.

Sponsorer

Facebook