Mange lag i gang med trening for ny sesong

04.05.2008

Håndballsesongen 2007/2008 er avsluttet, men mange av våre lag har allerede startet forberedelsene til neste sesong. Derfor er det fortsatt stor aktivitet i Meldalhallen. Under fanen "Treningstider" i venstremenyen, finner du hvem som trener når.

Det er fortsatt stor treningsaktivitet i Meldalshallen. Mange lag har treninger, til tross for at mange av de yngste spillerne i tillegg er med på fotball for fullt. Dette fører til at det på enkelte økter er noe mindre folk, men det er slett ikke noe problem.

- Når vi er færre på trenin, har vi som trenere muligheten til å ta oss av hver enkelt på en annen måte enn når det er fullt oppmøte. I denne perioden får vi hjulpet spillerne med tekniske detaljer som de forhåpentligvis drar med seg inn til en ny sesong, sier trener Øystein Claussen, som er glad for at så mange av klubbens spillere ønsker å trene håndball også i denne perioden.

Dor seniorlaget sin del, så går de nå inn i en periode med såkalt ressurstrening.

- Vi skal nå kun tenke kondisjon og styrke. Spesielt vil vi ha fokus på styrketrening. Der har vi ikke vært gode nok. Derfor har vi også bedt om assistanse fra Kjetil Solli, som har lagt opp et styrkeprogram som skal gi oss den effekten vi er ute etter, forteller Claussen, som melder om gode treninger så langt for seniorene. Han er imidlertid litt spent på treningene de kommende ukene, da det er en god del av spillerne som er midt oppe i russefeiring.

Sponsorer

Facebook