Litt ujevne prestasjoner søndag

02.03.2009

Søndag var tre av våre lag i aksjon. Jenter -97 vant en av sine to kamper, mens det ble tap for fjerdedivisjonslaget og for jenter -96.

Jenter 1997 spilte to kamper søndag. Begge ble spilt i Orklahallen, mot Lensvik og Orklda/Svorkmo. I den første kampen var jentene ikke med i det hele tatt. De ble fullstendig overkjørt av Lensvik, og resultatet ble 2-22. Det var nok derfor noen som var litt betenkte før møtet med Orkdal/Svorkmo. Men til den kampen hadde jentene våknet, og innsatsen var tilbake. Dermed hadde de full kontroll hele veien, og vant fortjent 10-5.

Jenter 1996 spilte kamp i J13 mot Klæbu2 søndag. I en jevn og spennende kamp, dro vertene fra på slutten og vant til slutt 21-16. I perioder hang Meldal godt med, og det var uavgjort 15-15 noen minutter før slutt. Imidlertid holdt ikke kreftene helt inn, og Klæbu2 stakk i fra mot slutten og sikret seieren. Men godkjent innsats av jentene.

Vårt fjerdedivisjonslag var søndag i Rindalshuset. Der ble det nok et tap, denne gang med sifrene 28-14. Våre seniorlag sliter resultatmessig denne sesongen, men kommer nok sterkere tilbake.

Sponsorer

Facebook