Litt info om Baldus Cup

27.02.2013

Det er fortsatt noen uker til, men siste helga i april skal mange fra Meldal dra ned til Lillehammer og til Baldus Cup. Mange spillere skal være med, og forhåpentligvis er det også mange foreldre som blir i området.

Så langt har Meldal fem lag klar for årets Baldus Cup på Lillehammer. Siognaler fra arrangøren tyder på at det kan ende med seks lag.

Det yngste laget vi stiller med er J12. Dette er et lag som må forsterkes med 11-årsspillere. Gjennom sesongen er det tre 11-åringer som har vært med,. og disse tre må nok regne med å sette av helga på Lillehammer.

De andre lagene Meldal stiller med er J13, J14, J15 og J16. Dessuten  sier nå arrangøren at det jobbes med å få til ei turnering for J18, og da er Meldal med der også. I alt kan det bli mange Meldals-spillere på Lillehammer denne helga.

Det som er klart er at spillerne reiser fra Meldal med buss fredag formiddag. Antallet spillere vil avgjøre antallet busser. Foreldre må imidlertid regne med at de må kjøre selv. Når det gjelder hotelrom, så har klubben bestilt noe, og der er fortsatt noen ledige rom. Ta kontakt med Endre Storholt for å eventuelt bestille rom. Enten på e-post endre@meldalhk.no eller mobil 91 39 59 16.

Sponsorer

Facebook