Levanger var rett og slett et nummer for stor

26.02.2009

Meldal tapte 34-16 mot Levanger2 torsdag. Men fem spillere fra elitelaget i startoppstillingen var vertene minst ett nummer for store for Meldal. Da hjalp det ikke at Meldal presterte en av de bedre kampene for sesongen.

ball_95_3.jpgNivået i 2. divisjon oppleves brutalt for Meldals-jentene. Men de finner likevel inspirasjon i å spille mot spillere som opptrer på juniorlandslag og jevnlig i eliteserien. På torsdag var det nok en gang ingen ting å utsette på innsatsen. Starten på kampen var også god, der det midtveis i den første omgangen stod 6-6. Fra da av kjørte imidlertid Levanger i fra, og de ledet 15-8 ved pause. Etter hvilen kom det en tung periode, før Meldal tok seg mesterlig inn mot slutten av kampen.

- I etablert forsvar gjør vi en god kamp mot spillere som er bedre enn oss både teknisk, taktisk og ikke minst fysisk. Men vi blir brutalt straffet for feil som vi gjør fremover på banen. Jentene viser imidlertid en innsats som er upåklagelig. Til tross for stort tap, er dette noe av det bedre vi har prestert denne sesongen. Jeg er ikke i tvil om at vi i løpet av de siste ukene er blitt et bedre håndballag, selv om vi fortsatt ikke har tatt steget til et stabilt 2. divisjonsnivå, sier trener Øystein Claussen.

Kan unngå nedrykk!

Fortsatt gjenstår det fire kamper i 2. divisjon. Og smak på denne; fortsatt er det teoretisk mulig å overleve i divisjonen. Men da må det bli seier i de fire gjenstående kampene. Først er det bortekamp mot tabelleder Stjørdal. Men de som husker tilbake til hjemmekampen vet at Meldal holdt Stjørdal helt til det gjenstod bare få minutter av kampen.  Så moralen er at så lenge det er liv er det håp.


KAMPFAKTA

Levanger2 - Meldal 34-16 (15-8)

Utvisninger: Levanger 2: 1x2 min, Meldal: 1x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Bente Kielland 3, Yngvild Berg, Anne Ree 7, Berit Drugli 1, Hanne Forbord 2, Jenny Stokkli 1, May Elin Furuhaug, Grete Ingeborg Skjølberg, Anne Kvam, Karen Gunnesmo 2, Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook