Lang og innholdsrik søndag i Meldalshallen

16.03.2009

Sju kamper ble spilt i Meldalshallen søndag, og det ble mange målrike og spennende kamper. Fire seire, to uavgjorte og ett tap ble fasiten for Meldal HK.

Til tross for vårstemning ute, så var det gjennom hele dagen mye folk i Meldalshallen. Og det til tross for at første kamp startet allerede litt over klokka 11 på søndag.

Gutter 10 år var den første kampen. Våre gutter er ferske i håndballsammenheng, og de fikk kjørt seg mot Buvik. Gjestene var nok et par hakk bedre, og vant komfortabelt. Men det viktigste er at også våre håndballgutter ser ut til å trives med håndballsporten.

Et lag som virkelig har fått fin fremgang i løpet av vinteren, er Jenter 10 år. Søndag møtte de Oppdal, og kampen viste at jentene har kommet langt i løpet av sesongen. Mange av spillerne melder seg på, og det ble en klar seier mot oppdalingene. Enda har dette laget tre kamper igjen denne sesongen, og det er artig å se den gleden jentene viser når de er på banen.

Det eneste laget som spilte to kamper søndag, var J13. Dette er stort sett jenter født 1995, og de møtte Strindheim og Charlottenlund. Begge kampene ble litt kjedelige da våre jenter var sine motstandere totalt overlegne. Tabellen viser at dette laget henger godt med, til tross for at de er i ev avdeling med de aller beste lagene i Midt-Norge. Fortsatt har de tre kamper igjen, og med gode resultater der har de virkelig gjennomført en god sesong.

Flatås var motstander for J16. Meldal ledet hele kampen igjennom, men uten at man fikk hektet av motstanderen. Mot slutten ble det hektisk, og det hele endte uavgjort 24-24. Kampen ble en artig opplevelse for publikum.

Vårt fjerdedivisjonslag har hatt fin fremgang den siste tiden. Søndag var Kyrksæterøra motstander, og med unntak av en periode i starten av andre omgang, ble det en maktdemonstrasjon fra Meldals-jentene. Seieren ble på 23-10. Laget bestod søndag av en fin blanding av unge jenter og litt mer rutinerte. I sum ble dette veldig bra.

Siste kamp søndag var vårt yngste 12-årslag (jenter født 1997) som møtte Kyrksæterøra. Også her ble det jevnt hele veien. Meldal ledet med tre mål ved pause, og viste mye fin håndball. Spesielt artig er det å se at dette laget nå har begynt og spille offensivt forsvar, og med noe mer trening vil dette gi dette laget en ny dimensjon. Kampen endte for øvrig 17-17 etter at gjestene fra Hemne hadde en god sluttspurt.

Fortsatt gjenstår det noen kamper av årets sesong, og både onsdag og torsdag denne uken er det kamper i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook