Kom til Meldalshallen onsdag kveld!

03.03.2009

Onsdag spilles det tre kamper i Meldalshallen. Blant annet kommer et av landes aller beste 15-årslag på besøk, i og med at Trond er motstander i J15.

Første kamp onsdag er K04. Vårt fjerdedivisjonslag får besøk av Skaun2. Kanskje kommer sesongens første seier for jentene, som i likhet med vårt andre seniorlag har slitt med resultatene denne sesongen.

Kamp nummer to onsdag, er J13 mot Malvik. Dette er vårt 12-årslag som også spiller i 13-årsserien. Her får jentene virkelig noe å bryne seg på, men dette laget har overrasket tidligere denne sesongen. Jentene har hatt stor fremgang gjennom vinteren, selv om det fortsatt er noe ujevne prestasjoner. Malvik skal uansett ikke føle seg altfor trygg på seier foran denne kampen.

Onsdagenskvelden avsluttes med en kamp for J15. Motstander er ingen ringere enn Trond. I fjor var nettopp Trond regnet som et av de aller beste lagene i Norge i denne årsklassen. Denne sesongen har de noe mer varierende resultater. Det henger ikke minst sammen med at deres beste spiller ofte er opptatt på landslagssamlinger. Dette blir uansett en fin test for våre 15-åringer, som etter en liten down-periode er på full fart tilbake. Da vet vi at de er i stand til å slå hvem som helst.

For alle som er glade i god idrett, og da i særdeleshet håndball, er Meldalshallen stedet onsdag kveld. Første kamp er klokken 18:00, og vi lover at kaffen er klar allerede fra første kamp av.

Sponsorer

Facebook