Kom tidlig det kan bli folksomt

27.08.2008

Det ryktes at det kan bli mye folk i Meldalshallen i kveld. Vi råder derfor vårt publikum til å møte opp i god tid. Da får man også tid til å slå av en prat med venner og kjente.

Basert på rykter og erfaringer fra fjorårets cupkamp, tyder alt på at det blir mye folk på tribunen når Meldal i kveld møter Svberresborg til cupkamp i Meldalshallen.

- Vi håper selvsagt på mye folk, og vi har en følelse av at mange meldalinger er litt sulteforet på håndballkamper akkurat nå. OL-jentene har fått mange til å få øynene opp for hvor spennende det er med håndball. Heldigvis er det god plass i Meldalshallen, så plass er det selvsagt til alle som ønsker å overvære kampen. Men det kan da være greit å komme i litt god tid. Det blir selvsagt mulig å kjøpe seg ettermiddagskaffe i hallen, så det er ingen grunn til å ankomme like før kampstart, sier styreleder Jon Ivar Syrstadeng, som er spent på publikumsoppmøtet, men kanskje aller mest spent på hvordan Meldal vil klare seg mot et av de aller beste lagene i andredivisjon. Vinneren av denne cupkampen møter toppserielaget Tertnes i neste runde.

Sponsorer

Facebook