Kollektiv angrepskollaps ga klart tap

07.03.2013

Det ble tap 16-27 mot Sverresborg2 hjemme i Meldalshallen torsdag. Alle spillerne var langt under pari i angrep, og da ble oppgaven for tøff. Nå blir kampen mot Ålesund på lørdag viktig.

Det var selvsagt en viktig kamp da Sverresborg2 gjestet Meldalshallen torsdag. Med seier ville plassen i 2. divisjon nesten være sikret. Nå blir det en spennende og avgjørende kamp mot Ålesund på lørdag. Også det i Meldalshallen.

Sverresbprg åpnet best i Meldalshallen, og tok ledelsen 4-1. Etter hjvert kom våre jenter bedre med, og det holdt seg jevnt utover omgangen. Men Meldals-spillerne var uvanlig tamme fremover på banen. Bare unntaksvis var spillerne villige til å gå helhjertet på mål. Dermed kunne Sverresborg2 gå til pause med ledelse 15-11.

Etter hvilen åpnet Meldal best, og scoret de to første målene. Forsvaret satt rimelig bra, og det så ut til at jentene var på full fart inn i kampen. Men så stoppet det fremover igjen. I kampens 24 siste minutter scoret Meldal bare tre mål. Da måtte det selvsagt gå som det gikk. Sverresborg hadde full kontroll, og i kampens sluttfase kontret de inn fire mål slik at det endte med de rimelig stygge siffrene 16-27.

Dermed lever spenningen i 2. divisjon i aller høyeste grad.

- Det er skuffende at vi ikke lykkes i angrep. Kanksje har vi fokusert for mye på forsvarsjobbinga den siste tiden. Bakover er det greit, men veldig tafatt fremover. Nå skal vi bruke fredagstreninga til å finne tilbake til godfølelsen, slik at vi er optimalt forberedt til lørdagens kamp mot Ålesund, sier trener Gry Haltvik.

KAMPFAKTA

Meldal - Sverresborg2 16-27 (11-15)

Utvisninger: Meldal 4x2min, Sverresborg2 1x2min

Meldal: Gunhild Resell, Gunn Anita Gimse, Tove Fagerli (2), Anne Ree (1), Marthe Midtlyng (3), Lene Høve Storholt, Hanne Forbord (4), Nadja Hestflått (4), Anja Søyseth, Gunhild Løkken, Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook