Knepent tap i serieåpninga

19.09.2013

Det ble tap 21-22 da Sverresborg var motstander i Meldalshallen torsdag. Et surt tap etter at våre jenter ledet i store deler av kampen.

Det er ingen unnskyldning at Sverresborg er regnet som et av opprykksfavorittene, og at de har et lag som senest i fjor spilte i 1. divisjon. Sånn sett er det også oppløftende at våre jenter spilte jevnt med Sverresborg.

Et av målene før sesongen, er at antallet baklengsmål skal ned fra fjorårsnivået. Det lyktes allerede  første kamp.

- Bakover er det en god kamp. Med 22 baklengs bør det være godt nok til å vinne. Forsvarsjobben skal vi ta med oss videre, så får vi fortsette med å forbedre angrepsspillet vårt. Kampen visste da til fulle at vi møtte et godt lag, som ga oss lite rom. Derfor sleit vi etter hvert md å score, sier trenerne Øystein Claussen og Asgeir Hatlen etter kampen.

Meldal gikk til pause med ledelse 13-11. En ledelse som holdt seg til Sverresborg tok ledelsen 17-16 ti minutter før full tid. Fra da av var det Trondheims-laget som var i føringen. Meldal scoret kampen siste mål, men ikke tidsnok til at det ble muligheter for å hente ett poeng.

Neste kamp er om en uke, borte mot Byåsen Bredde.

KAMPFAKTA

Meldal - Sverresborg 21-22 (13-11)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Sverresborg 2 x 2min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (5), Bente Kielland (1), Anne Ree (5), Monica Gjersvold, Nadja Hestflått (6), Lene Høve Storholt (1), Hanne Forbord (3), Anne Kvam, Anja Søyseth, Gunhild Løkken, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook