Klart tap men likevel mye positivt

12.10.2013

Molde ble som ventet en tøff motstander, og de vant 30-19 mot Meldal. Men dette ble likevel en positiv opplevelse for våre jenter, som i perioder leverte mye positivt.

Mye rart skal skje om ikke Molde er 1. divisjonslag neste sesong. De er solide på alle plasser, og ikke minst har de en keeper som redder det meste som kommer mot mål. Vi snakker tross alt om en klubb som bruker mange hundre tusen kroner på spillerlønninger. Med det bakteppet skal Meldals-spillerne være godt fornøyd med det de presterte i Meldalshallen lørdag.

Faktisk var det jevnt det første kvarteret av kampen. Da stod det 6-6 på tavla. Det takket være særdeles godt forsvarsspill fra jentene. De stresset Molde-spillerne til å gjøre feil. I tillegg var jentene tålmodige fremover, slik at det ble få feil. Men så kom det en periode hvor Molde scorer 6 på rad, og dermed er kampen på mange måter kjørt. Til pause leder gjestene 18-9.

Også den siste omgangen åpner lovende for våre jenter. Meldal vinner innledningen på omgangen 4-1, og knapper inn på forspranget. Men så skjer det samme igjen. Det blir gjort feil fremover på banen, Molde får noen lette mål og dermed har de avgjort kampen.

- Det er mye bra i denne kampen, og da spesielt bakover i perioder. 12 baklengs i andre omgang er mer enn godkjent. For oss var dette et langt steg i riktig retning, og det mot et lag som er bedre enn oss. Dette skal vi ta med oss inn mot de neste kampene, sier trenerne Øystein Claussen og Asgeir Hatlen.

Neste kamp er allerede søndag, da Ålesund kommer til Meldalshallen. I den kampen skal jentene ta sine første poeng for sesongen.

KAMPFAKTA

Meldal - Molde 19-30 (9-18)

Utvisninger: Meldal, ingen, Molde 2x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Bente Kielland (1), Tove Fagerli (4), Anne Ree (2), Lene Høve Storholt (1), Hanne Forbord (2), Monica Gjersvold, Nadja Hestflått (5), Anja Søyseth, Anne Kvam, Karen Gunnesmo (1), Gunhild Løkken (1), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook