Klart tap etter svak 1. omgang

14.12.2013

Det ble tap 20-31 mot AK28 i helgas første kamp i Landsserien. Etter pauseresultatet 8-19, ble det en bedre andreomgang. Men jentene var slett ikke fornøyd med egen prestasjon etter kampen.

AK 28 er et lag Meldal burde ha tatt to poeng mot. Men sørlendingene fikk veldig lett spill før pause. Forsvarsspillet satt overhodet ikke, slik at nesten alle angrep for AK28 endte med scoring. Fremover på banen var det også tafatt. Det ble for lite resolutt i satsingen. Alt ble presset inn mot midten, og dermed ble det en lett oppgave for AK28 å stoppe våre forsøk.

Etter at det i pausen stod 8-19 på tavla, bestemte jentene seg for at de skulle ta seg sammen i den siste omgangen. Meldal la om forsvarsformasjonen til 5-1, noe som ga uttelling. Det viktigste var imidlertid at jentene hevet seg selv flere hakk. Dermed ble det en jevn omgang. Andre omgang endte 12-12, slik at sluttresultatet ble 20-31 i favør AK28.

Begge lagene stilte med like mange spillere på banen, så det er vanskelig å finne unnskyldning for dårlige prestasjoner. Likevel er det slik at Meldals-jentene må finne nye formasjoner i forsvar etter som Gunhild Løkken er ute med skade. Det vil nok bli bedre etter hvert som jentene får spilt flere kamper sammen.

Sponsorer

Facebook