Klart for TrondheimCup til helga

04.06.2013

Fredag og søndag skal vårt 18-årslag delta på TrondheimCup. Dette blir den første testen på om jentene er i rute fram til den kommende sesongen. - Her er prestasjonene viktigere enn resultatene, sier trener Asgeir Hatlen.

Det er ikke enkel motstand Meldals-jentene får når de til helga skal ut i TrondheimCup. I 18-årsklassen er det fire lag påmeldt, og dermed blir det kamper mot Byåsen, Charlottenlund og Sverresborg. Tøff motstand, noe trener Asgeir ikke har noe imot.

- Det er topp å møte gode lag helt fra starten av. Da ser vi hvor lista ligger,m og vi må ikke glemme at vi jobber mot å kvalifisere laget til SPAR-serien. Resultatene vi oppnår i helga er ikke viktige, men prestasjonene er det som vi ser etter. Vi skal bruke kampene til å prøve mange forskjellige konstellasjoner, og vi må ikke glemme at vi har et ungt 18-årslag, med spillere fra tre forskjellige årskull. Treningene så langt har vært gode, men det er slett ikke sikkert vi får ut noe av det i kamper, sier Asgeir.

Meldal spiller mot de tre motstanderne allerede  fredag. Kampene går over en omgang på 25 minutter. Så blir det en sluttspillkamp på søndag.

Sponsorer

Facebook