Klart for første hjemmekamp i 2. divisjon

21.10.2008

Onsdag kl 19:30 er det klart for årets første hjemmekamp i 2. divisjon. Og til tross for tre strake tap, er det en optimistisk gjeng som møter Strinda HK i Meldalshallen. Stemningen i laget er regelrett god før sesongdebuten på hjemmebane.

Meldal HK - Strinda HK i Meldalshallen 22. oktober kl 19:30

Sesonginnledningen har vært tung, med tre strake bortetap. Men dette har på ingen måte ødelagt stemningen i laget.

- Vi viste det ville bli tøft. Kampene har imidlertid gitt oss svar på at vi til stadighet tar nye steg. Vi nærmer oss de aller beste. Strinda er et lag vi rett og slett skal slå på hjemmebane. Så pass press må vi tåle å legge på oss selv, sier trener Øystein Claussen.

På onsdag vil det forhåpentligvis bli mye folk i Meldalshallen. Og nettopp en slik faktor kan bli avgjørende når Meldal skal kjempe for å overlever i divisjonen.

- De lagene som kommer hit vet at vi er sterke på hjemmebane. Og mye av dette skyldes den oppbackingen vi får fra vårt publikum. Håpet er at det kommer mye folk også på onsdag, slik at vi får den støtten i ryggen som kan vippe resultatet i vår favør, sier Claussen.

Til tross for en tung start på sesongen er altså humøret i troppen godt.

- Vi har gjennomført en god treningsperiode, og vi ser også at vi nå nærmer oss nivået. Jentene er forberedt på tøffe tak, og de synes det er mer utfordrende i år enn det var i fjor da kampene nærmest var avgjort på forhånd. På onsdag vil publikum få se en gjeng som vil ofre alt for å vinne kampen. Alle spillerne er i utgangspunktet tilgjengelige til kampen, sier treneren, som tror det kan bli en svært hyggelig onsdagskveld i Meldalshallen.


Les også: Salget av sesongkort har startet!

Sponsorer

Facebook