Klart for en ny håndballdag i Meldalshallen

24.10.2008

Lørdag spilles det ikke mindre enn seks kamper i Meldalshallen. Og dagen avsluttes med 2. divisjonskampen mot Molde kl 17:00. Vårt 10-årslag debuterer i seriespill med to kamper.

Det blir en lang og innholdsrik dag i Meldalshallen. Den avsluttes med en forhåpentligvis ny opptur for vårt seniorlag når Molde er motstander. Håpet er at Meldalsjentene kan ta med seg festspillet fra onsdag inn i en ny tøff andredivisjonskamp.

- Det er ingen tvil om vi fikk mye selvtillit på onsdag. Samtidig var seieren viktig på den måten at nå må vi ikke slå Molde. Men vi har veldig lyst til å sikre oss to nye poeng mot Romsdalingene lørdag. Dette blir for øvrig den første kampen vi må klare oss uten Marthe Høsøien på banen. Både hun og Marit Selnes er gravide, og er uaktuelle på banen resten av denne sesongen. Vi skulle selvsagt gjerne hatt de med, men det er godt at noen også tar seg av rekrutteringen, sier trener Øystein Claussen, som er optimistisk foran lørdagens kamp.


14-åringene først ute

Lørdagen innledes med 14-årskamp mot Surnadal. Etter to kalas-seire i sesonginnledningen, er de kanskje håp om at det blir en mer spennende kamp mot Surnadal.

Kampen deretter er 16-årskamp mot Strindheim2. Så er de 10-åringene sin tur, som møter Rennebu og litt senere på dagen er det Lundamo som er motstander. Mellom dette spiller J96 12-årskamp mot Rennebu. Det altså før det hele avsluttes med 2. divisjonskampen.

Mye god håndball i Meldalshallen, hele lørdag!

KAMPENE:

  11:30  J14: Meldal - Surnadal
  12:30  J16: Meldal - Strindheim 2
  13:40  J10: Meldal - Rennebu
  14:30  J12: Meldal - Rennebu
  15:30  J10: Meldal - Lundamo
  17:00  K02: Meldal - Molde

Meldal - Molde i Meldalshallen lørdag 25. oktober kl 17:00


Les også: Salget av sesongkort har startet!

Sponsorer

Facebook