Klare for 2. divisjon!

21.03.2012

Med seier 24-23 over Flå/Lundamo er Meldal klare for 2. divisjon til neste sesong. Det etter en slitekamp, der våre jenter til de grader var preget av stundens alvor. Men det spiller nå ingen rolle!

Det var mye folk i Meldalshallen onsdag kveld. Om de var nervøse skal ikke sies, men jentene som skulle sikre opprykket var nervøse så det holdt. Det kunne alle som var til stede se fra første sekund av kampen. Fullt av tekniske feil, lavt tempo og feil valg preget jentene i hvite drakter. Gjestene fra gauldalen fikk derfor være i føringen gjennom hele første omgang. Ved pause ledet Flå/Lundamo 11-10.

Seriemester.JPG

Jentene kunne juble etter at opprykket var sikret!

Etter hvilen fikk jentene senket skuldrene noe. Dermed kom scoringene og Meldal kom seg i føringen. Ti minutter før slutt var ledelsen oppe i tre mål. Men så stoppet det igjen. Det stod uavgjort 22-22, før Meldal igjen fikk to måls ledelse. Gjestene reduserte bare en gang, og dermed kunne jentene slippe jubelen løs med seier 24-23.

- Dette ble en lidelse. Uansett hva vi prøvde å si til jentene, gjorde de stikk motsatt. Ingen beskjeder gikk inn. Takket være støtte fra tribunen klarte vi å hente oss tilstrekkelig til å hente seieren. Nå kan ingen ta fra oss opprykket, fastslår trener Gry Haltvik, som er fullt klar over at det er en teoretisk mulighet for at Melhus/Gimse kan ta igjen Meldal, men det er en teori ingen tror på.

Søndag spilles sesongens siste kamp, hjemme mot Skaun. Det kan bli en fin avslutning på sesongen.

Vera Bekken ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

KAMPFAKTA

Meldal - Flå/Lundamo 24-23 (10-11)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Flå/Lundamo 3x 2min

Meldal: Helga Stene, Emilie Wiger, Tove Fagerli (5), Anne Ree (2), Vera Bekken (11), Nadja Hestflått (2), Birgitte Bremnes, Ane Vasskog (1), Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (3) 

Sponsorer

Facebook