Klar for ny runde i BRING-serien

23.02.2012

Fredag reiser 16-årslaget til Moss for å spille den fjerde runden i BRING-serien. Rygge er vertskap, og foruten vertskapsklubben møter Meldal denne helgen Os og Runar.

Sportslig blir den tøffe utfordringer denne helgen. Inegn av kampene er enkle, men samtidig er det muligheter for seier i alle tre kampene. Motstanderne er lag som ligger rundt Meldal på tabellen etter at de ni første kampene er spilt.

Lørdag er første kamp mot Os fra Bergen. Et lag som står med 5 seire og 4 tap så langt. Dette blir en tøff oppgave. Bergenslaget har gjort en del gode kamper i Bring-serien, og har neppe gitt opp håpet om en sluttspill-plass.

I den andre kampen lørdag er Rygge motstander. Laget ligger poenget bak Os på tabellen, og dermed tre poeng bak Meldal. Dette er et lag Meldal skal ha muligheter mot, men fordelen av hjemmebane skal ikke undervurderes.

I søndagens kamp er det Runar som står på den andre banehalvdelen. Sandefjords-laget ligger to poeng foran oss, og har blant annet en sterk seier mot Grne Arendal å slå i bordet med. Dette blir nok helgeas tøffeste utfordring.

For våre jenter blir det spennende å se om de evner å fortsette rekken med gode prestasjoner i BRING-serien. Laget er nok noe svekket i og med at Lene Høve Storholt er ute med skade, men vi stiller uansett med et slagkraftig lag.

Oppdatering fra kampene kommer selvsagt på www.meldalhk.no.


Sponsorer

Facebook