Klar for finale i TrondheimCup

07.06.2013

Etter seier 12-7 over Sverresborg er 18-årslaget klar for finale i TrondheimCup. Motstander blir Byåsen søndag ettermiddag. Dermed ble det to seire og ett tap for Meldals-jentene fredag. 

Meldal har et delmål om å kvalifisere seg til SPAR-serien med 18-årslaget denne sesongen. De første kampene for dette laget ble unnagjort fredag, da de deltok i TrondheimCup.

Det åpnet med tap mot Byåsen, før det deretter ble seire over henholdsvis Charlottenlund og Sverresborg. Spesielt i den siste kampen gjorde jentene sterk innsats. For å nå finalen måtte Sverreborg slås med minimum 5 mål. Det så litt skummelt ut da Meldal ledet med tre mål minuttet før slutt. Men sterk vilje ga jentene det avgjørende målet sekunder før slutt. Dermed blir det finale mot Byåsen på søndag.

- Vi skal si oss fornøyd med prestasjonene. Dette er første gang jentene spiller sammen, derfor blir det en del feilvalg. Men det viktigste er at vi ser at relasjonene mellom jentene begynner å være der. Bakover er vi gode i perioder, så i de kommende ukene skal vi jobbe med angrepspillet vårt, sier trener Asgeir Hatlen, som gleder seg til fortsettelsen med denne gruppa.

Søndagens finale mot Byåsen spilles i Husebyhallen kl 17:50.

Sponsorer

Facebook