Klar for en ny sesong i 2. divisjon!

20.04.2013

Med seier 26-19 over Stjørdal sikret Meldal seg fornyet kontrakt i 2. divisjon. Det ble ingen stor kamp mot arrangørklubben, men det spiller ingen rolle. Seier var det eneste som var viktig. Noe overraskende rykker Strindheim ned.

Det ble en rotete kamp mot Stjørdal. Nervene lå tykt utenpå Meldals-spillerne. Men det hører da med til historien at Meldal ledet hele kampen igjennom. Likevel var det først mot slutten at kampen ble avgjort.

- Vi var ikke like gode som i den første kampen, men vi gjorde jobben. Det blant annet ved at vi fikk mange redninger, og at forsvaret gjorde en god jobb. Dette fortjente jentene, etter sterk innsats gjennom hele sesongen, var den klare beskjeden fra trener Gry Haltvik etter kampen.

Med seieren over Stjørdal har Meldal vunnet kvaliken, og er altså klar for spill i 2. divisjon neste år. Dermed ble det en perfekt avslutning på en god sesong for Meldal. Selv om det er kamp søndag, er det nå bare å begynne å glede seg til neste sesong.

KAMPFAKTA

Meldal - Stjørdal 26-19 (11-8)

Utvisninger: Meldal 3x2min, Stjørdal 2x2 min

Meldal: Gunn Anita Gimse, Gunhild Resell, Tove Fagerli (6), Bente Kielland (1), Anne Ree (5), Lene Høve Storholt, Marthe Midtlyng (4), Hanne Forbord (6), Jenny Stokkli, Anja Søyseth, Nadja Hestflått (2), Karen Gunnesmo (1), Gunhild Løkken, Helene Høve Storholt (1)

Sponsorer

Facebook