Klar for cupspillet etter to seire lørdag

18.04.2009

Etter 13-7 mot Græsli lørdag ettermiddag, er Meldal klar for søndagens cupspill i Regionsluttspillet J14. Det ble klart tap mot Træff fredag kveld, mens lørdag morgen valset de over Byåsen3.

Kampen mot Græsli åpnet noe nølende, spesielt i angrep. Bakover var det solid, men avslutningene ble ikke gode nok. Det førte til at Meldal ledet bare 4-2 ved pause. Men etter hvilen var det et langt mer besluttsomt lag som på banen. Plutselig var det vilje til å gå på mål, og det var klasseforskjell på lagene. Våre jenter vent hele 13-7 i den gruppespillets avgjørende kamp. Dermed ble det andreplass i gruppa, og laget er dermed klar for cupspillet søndag. Motstander i den første kampen er Heimdal2. Ikke uoverkommelig, men slett ikke enkelt.

Fredag kveld var Meldalsjentene ikke med da kampen startet. Træff var best hele veien, og de vant fortjent 19-8. Molde-laget er regnet blant de aller beste i Midt-Norge, men forskjellen burde slett ikke vært så stor som den ble. Det verste for Meldal var nok likevel at Monika Kvam slo opp sin kneskade, og hun er således uaktuell for flere kamper denne helgen.

Lørdag morgen møtte Meldal til ny dyst. Motstander var Byåsen3, et lag de måtte slå for å sikre seg andreplassen i gruppa. Og nå var det langt mer trøkk i jentene. Meldal tok kommandoen fra start av, og det var aldri tvil om hvem som skulle vinne. Seieren ble til slutt så klar som 15-8.

Sponsorer

Facebook