Kjemper om plass blant de 16 beste

06.09.2013

Kun 16 lag får plass i Landsserien for 18-årslag. Meldal skal i helga ut i kvalik for å sikre seg en av de gjeve plassene. Jentene reiser fredag ned til Elverum, og spiller to kamper lørdag på Flisa.

Landsserien for 18-årslag (tidligere Spar-serien) består av de 16 beste lagene i Norge. Da sier det seg selv at nåløyet er svært trangt. Likevel er det et Meldals-lag med sterke ambisjoner som reiser til indre Østlandet i helga. Motstandere er arrangørklubben Flisa og Strindheim. De to beste går videre til en ny kvalifiseringsrunde, som spilles første helga i oktober.

Egentlig skal det ikke være mulig for en liten klubb som Meldal HK å ha et lag som er med i kampen om en av de 16 plassene i Landsserien.

- Vi har et godt 18-årslag. Resultatene både i Tron dheimCup før ferien, og ikke minst i TrønderEnergi Cupen sist helg viser det. Jeg er ny i Meldal HK, men forstår allerede nå at det er skapt en unik kultur for å få frem talenter. Det er resultatet av godt arbeid gjennom år, som vi nå ser. Ingen må glemme at det slett ikke er første gang Meldal har gode lag i aldersbestemt håndball. Og flere kommer. Nå gjelder det imidlertid kvaliken til Landsserien. Vi er godt forberedt, og gjør vi så godt vi kan får resultatene bli deretter. Jeg vet imidlertid at når vi er på vårt beste, er vi vanskelig å spille mot, sier en spent trener Asgeir Hatlen, som setter seg på bussen sammen med spillerne og en stor gjeng supportere som er med til Elverum og Flisa.

J18_seier_TEcup.JPG

Denne gjengen spiller for plass i Landsserien.

Sponsorer

Facebook