Kjempekamp av 18-åringene

06.10.2013

Meldal vant 36-11 over Storhamar i den siste kvalikkampen. Dermed er det resultatet mellom Fjellhammer og Follo som avgjør om det blir plass i Landsserien eller ikke.

Etter lørdagens uavgjorte kamp mot Follo var utfordringen foran kampen mot Storhamar klar; den måtte vinnes med så stor margin som overhodet mulig. Med 25 mål pluss, kan det ikke sies annet enn at jentene leverte langt i overkant av det som kan forventes.

- Her fikk vi virkelig vist hva som bor i jentene. De legger ned en enorm innsats fra start til slutt. Sånn i ettertid kan vi si at vi på lørdag ikke var like mye på hugget som i dag. Vi merket det allerede på oppvarminga. Og dermed ble det ren overkjøring. Uansett hvordan det går, kan vi reise fra denne helga med hodet hevet. Jentene er rett og slett gode, fastslår trener Asgeir Hatlen, etter den fenomenale kampen mot Storhamar.

Meldal ledet 14-3 til pause. I andre omgang kom det to korte perioder hvor det glapp litt bakover, ellers var det full konsentrasjon hele veien. Dermed endte det altså med seier 36-11.

Lisbeth_Asgeir.jpg

Trenerne Lisbeth Skjevdal og Asgeir Hatlen med tommelen opp for jentenes kjempeprestasjon.

Sponsorer

Facebook