Kjempeinnsats i TrondheimsCup

31.05.2008

Jenter født 1997 og 1996 stilte med hvert sitt lag under helgas Trondheim Cup. Begge lagene har gjort sine saker svært bra. Jenter 97 spilte fire kamper, og vant tre og spilte en uavgjort. For Jenter 96 ble det to seire og to knepne tap.

Jenter 97 stilte i 11-årsklassen, og gjorde altså sine saker veldig bra. I alt ti spillere var med til Trondheim lørdag, og alle som en viste stort engasjement og god innsats. Og vi kan slå fast med det samme at våre spillere har kommet minst like langt som sine motstandere fra Trondheim hva angår håndballferdigheter. Eller; de har kommet lengre! Etter uavgjort 4-4 i første kamp mot Byåsen1, ble i tur og orden Heimdal, Byåsen2 og Kattem feid av banen med henholdsvis sifrene 4-2, 7-0 og 5-2. Dette laget har ikke noe sluttspill i TrondheimsCupen, men vi gleder oss til å se dette laget igjen til høsten.

De ett år eldre jentene gjorde også en god innsats på lørdag. Dagen åpnet med seier 8-4 over Heimdal, før det i kamp nummer to ble seier 6-5 mot Nidelv. Så kom det to knepne tap. Først 4-6 mot Rapp, som for øvrig er regnet som det aller beste laget i Trondheim. Deretter ble det i siste kampen 5-6 mot Klæbu. Men begge disse kampene kunne bikket begge veier.

Med lørdagens resultater er J96 klar for B-sluttspill søndag. Der spilles første kamp kl 14:05 i Rosten-hallen. Motstander blir først klar søndag morgen.

Det som er helt klart, er at Meldal Håndballklubb her har to årganger som kommer til å bite godt fra seg i årene som kommer. Deltagelsen i TrondheimCup var et klart varsku til Trondheims-lagene at Meldal skal de få høre mer om i årene som kommer. Vi gleder oss!

Sponsorer

Facebook