Kjempedag i Meldalshallen

30.11.2013

Med i alt åtte kamper, ble det en kjempedag i Meldalshallen lørdag. Alle kampene var med Surnadal som motstander, og gjestene bidro i aller høyeste grad til å gjøre dagen fullkommen. Artig å registrere mange gode prestasjoner fra våre spillere.

Våre to 10-årslag spilte hver sin kamp lørdag. Her er det mange spillere som allerede har tilegnet seg gode basisferdigheter. Det er lenge siden Meldal har hatt en så talentfull gruppe i dette alderstrinnet. Vi gleder oss til fortsettelsen.

En annen gruppe som imponerer mer og mer, er 12-åringene. Også i denne klassen stiller Meldal med to lag i serien, og begge lagene spilte to kamper lørdag. Resultatene varierer, men her er det overhodet ikke snakk om noe topping av lag. Spillerne rullerer på ulike posisjoner, og det er jobbet lite med samspill. Her skal det først utvikles gode ferdigheter. Og her har våre jenter kommet langt.

Det laget som denne høsten har hatt sterkest fremgang, er J14. Lørdag vant de sin andre kamp på rad, denne gang mot et godt lag fra Surnadal. Jentene leverte en svært god kamp, og selv om det ble seier med knappest mulig margin (20-19), er dette et resultat av godt treningsarbeid over lang tid. Det skal bli spennende å se om denne fremgangen kan fortsette.

Den siste kampen lørdag, var i 4. divisjon. Se egen sak.

J12_Elise.JPG

Her Elise Løseth på tur gjennom Surnadal-forsvaret.


Sponsorer

Facebook