Kjempedag i Meldalshallen søndag

27.10.2013

Mye god håndball, mye folk i hallen og stor innsats på banen og tribunen. Joda, det ble en kjempedag i Meldalshallen søndag. To 10-årskamper og to 12-årskamper ble etterfulgt av en ny solid oppvisning av vårt seniorlag i 4. divisjon.

Meldal har 2 lag i 10-årsserien. Begge lagene spilte søndag mot Orkanger. Og la det være sagt med det samme; det er all mulig grunn til å se lyst på fremtiden for håndballen i dalføret. Spillerne på begge lag ga synlige bevis på at de allerede har lært mye håndball. I den første kampen var Meldals-jentene noe hissigere til å gå på mål enn gjestene fra Orkanger. Men i den andre kampen var det helt jevnt mellom lagene. Viktigst av alt var det å registrere at alle spillerne så ut til å storkose seg utpå banen.

(mer under bildet)

J10_MHK_OIF.JPG

Her et situasjonsbilde fra 10-årskamp.

Meldal meldte på kun ett lag i 12-årserie denne sesongen. Imidlertid har det utover høsten kommet til så mange nye spillere, at det nå er etterpåmeldt ett lag i denne klassen. Søndag ble spillerne fordelt på det ene laget, som spilte to kamper. Først mot Hitra2, som ble en svært spennende kamp. Lagene fulgte hverandre helt inn, og det var nesten litt tilfeldig at det var Meldals-jentene som etter kampen jublet for ett-målsseier 11-10.

I den andre kampen, var det det eldste Hitra-laget som stod på den andre halvdelen. Her var det gjestene som var fullstendig overlegne i kampens første fase. De skaffet seg der en solid ledelse. Heldigvis kom Meldal til hektene, og i den andre omgangen ble det uavgjort. Men det hindret ikke at Hitra vant 14-6. Likevel er det artig å se at også spillerne på 12-årslaget tar stadig nye steg. Her blir det mange gode spillere etter hvert. Vi gleder oss til å se de igjen.

(mer under bildet)

J12_MHK_Hitra.JPG

Her fra 12-årskampen mellom Meldal og Hitra.

Solid i 4. divisjon

Som tidligere skrevet stiller Meldal igjen lag i 4. divisjon. Og målsettingen er ikke mindre enn at laget skal spille seg opp en divisjon. Det forutsetter aller først at vi beholder plassen i 2. divisjon, men vi går til alle kampene i 4. divisjon med seier som eneste godkjente resultat.

Søndag var Malvik 2 motstander, og dette er et lag som i startfasen av sesongen har levert gode resultater. Meldal stiller med svært unge spillere, med unntak av evighetsmaskina Tone Asbøll i mål. Mot Malvik ble det levert svært gode prestasjoner. Solid forsvarsspill (litt mindre solid i sluttfasen...) samt mange gode kombinasjoner fremover bidro til storseier. Ved pause stod det 19-7 på tavla. Etter at den siste halve timen var unnagjort stod det 37-20. Solid med andre ord.

Kampen visste med all mulig tydelighet at Meldal har mange talenter, som fortjener en arena med noe bedre kvalitet enn 4. divisjon. Vi håper derfor at disse jentene neste sesong får spille en divisjon høyere. Samtidig som vi ser at mange av spillerne etter hvert også vil være aktuelle for 2. divisjonslaget.

K04.JPG

4. divisjonslaget som slo Malvik2.

Sponsorer

Facebook