Kan fremgangen fortsette på Møre?

26.10.2012

To kamper på Møre står på programmet i 2. divisjon denne helga. Lørdag er Ålesund motstander, før Volda tar imot Meldal på søndag. To vanskelige kamper, men jentene drar på Møre-tur for å kapre nye poeng.

Åpningen av sesongen har vært nesten som en drøm i 2. divisjon. Seks poeng etter fem poeng er selvsagt langt i overkant av forventningene før sesongen. Denne helga kommer det imidlertid to store utfordringer.

Lørdagens kamp mot Ålesund blir en tøff affære. Sunnmøringene har vunnet fire av sine fem kamper så langt. Hjemme i Ålesund er de ubeseiret. Så spørs det om våre jenter er i stand til å overraske nok en gang. Det er ingen tvil om at laget har blitt bedre og bedre etter hvert som kampene er gjennomført. Jentene selv er i hvert fall svært innstilte på å gi Ålesund skikkelig kamp om poengene.

Volda er uten tvil alles favoritt til å vinne årets 2. divisjon. De har et budsjett på 6-7 millioner kroner, og har hentet spillere fra Baltikum. De har da også prestert fantastisk godt så langt i sesongen, der de var nære å slå ut Stabæk i cupen. Her står våre jenter ovenfor en stor oppgave. Men Meldals-jentene har alt å vinne. Det er bare å slippe seg løs, så får man telle opp i etterkant. Meldal har feiret store triumfer i Voldehallen tidligere!

PS Det er fortsatt ledige plasser på bussen til Møre.

Sponsorer

Facebook