Julefreden har ikke inntatt håndballen

04.12.2012

Selv om det sist helg var få kamper med Meldals-lag involvert, er det fortsatt mye håndball som gjenstår før vi tar juleferie. Allerede på lørdag er det fire kamper i Meldalshallen, mens 16-åringene reiser til Bergen for en ny runde i BRING-serien.

Helga som nettopp er lagt bak oss, var en av de roligste hva angår kamper denne høsten. 10-åringene var på Frøya og spilte to kamper, mens Meldal2 i J16 var på en snarvisitt i Trondheim, hvor de spilte mot Nidelv3 (vant for øvrig 35-13!).

Kommende helg er det langt større aktivitet. Lørdag er det fire kamper i Meldalshallen, der J11 og J14 spiller to kamper hver. Samme dag er 10-åringene i Surnadal, mens altså J16 tar turen til Bergen for å spille BRING-serie. Motstandere der er Ålgård, Åsane og Byåsen. Tre tøffe kamper.

Heller ikke seniorlaget har tatt juleferie enda. Denne uka er det bare trening, men neste torsdag er det ny kamp hjemme i Meldalshallen. Da kommer Utleira2 på besøk. Håpet er at jentene bruker øktene frem til da godt. slik at det blir nye poeng i det som er den siste seriekampen før jul. Samme kveld spilelr for øvrig Meldal2 også hjemme i Meldalshallen.

Med andre ord; fortsatt mye håndball å se fram til før julefreden senker seg.

Bring_laget_Koppang.JPG

16-åringene legger ut på ny reise til helgen.

Sponsorer

Facebook