Jentene vil gjerne sikre opprykket på søndag

20.01.2008

På søndag spiller seniorlaget mot Volda/Ørsta. Med seier er opprykket til andredivisjon allerede i boks. Sjansene for opprykk er imidlertid likevel svært gode selv med tap i søndagens kamp. Men jentene vil gjerne avgjøre det på søndag.

Når kampen mot Volda/Ørsta starter kl 14:00 på søndag, vil det med stor sannsynlighet være mye folk i Meldalshallen. Når vi vet at det har vært godt publikumsoppmøte på tredjedivisjonskampene gjennom hele denne sesongen, er det ingen grunn til å tro at det ikke skal bli mye folk på søndag. Kanskje er det publikum som nok en gang vil vippe en kamp i hjemmelagets favør...?

Publikum.jpgDet er de litt snedige reglene for andre-lagene som gjør at opprykket kan sikres allerede på søndag. Saken er nemlig at kampene mot de klubbene som deltar med sitt andrelag i tredjedivisjon ikke teller når tabellen skal settes opp. Med seier er avstanden til Volda/Ørsta på sju poeng, og siden de bare har tre tellende kamper etter søndagens, vil det hele være avgjort.
 
Bildetekst:
Det kan bli trangt om plassen på søndag :-)

Laget satser nå på å få en god treningsuke frem til søndagens kamp. Allerede mandag kveld samles laget til trening i Meldalshallen. Med fjorten seire på rad er det helt klart at Meldal stiller som favoritt, men samtidig vet vi at Volda/Ørsta har spilt langt bedre de siste ukene enn hva tilfellet var i starten på sesongen. Hjemme i Meldalshallen er imidlertid svært vanskelig å ta fra Meldal poeng. Så hvorfor skal Volda/Ørsta få æren av det...?

Sponsorer

Facebook