Jentene møter herrelag i treningskamp

20.08.2008

I forbindelse med en treningssamling på Røros til helga, spiller Meldalsjentene treningskamp mot herrelaget til Røros. - Et ledd i arbeidet med å bli tøffere og sterkere, sier trener Claussen.

Meldal sitt andredivisjonslag reiser til Røros denne helga på en treningssamling. Det er i den forbindelse at kampen mot herrelaget har kommet i stand.

- Det er noen damelag som tidligere har gjort dette. Vi tror det vil være en fin test på hvor tøffe vi er. Mot herrelag blir det vanskeligere å trenge gjennom forsvarsmuren, og ofte er det også keepere med større rekkevidde slik at det må være større presisjon i avslutningene skal det bli mål. Samtidig vil vi få en fin mulighet til fokusere på å kjøære stort tempo i spillet vårt, sier Øystein Claussen.

Meldalsjentene reiser til Røros fredag ettermiddag. Det er lagt opp et forholdsvis stramt skjema for oppholdet.

- Vi skal trene fredag kveld. Deretter er det en tidlig treningsøkt på lørdag. Den vil tidsmessig bli tilpasset OL-avslutningen for håndballandslaget på lørdag morgen. Etter en hvileperiode midt på dagen er det spillermøte før kampen mot herrelaget lørdag ettermiddag. Hele hensikten er at vi kan være sammen over flere dager, slik at vi også får styrket de sosiale relasjonene i gruppen, sier treneren, som så smått har begynt å tenke på neste ukes NM-kamp mot Sverresborg i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook