Imponerende oppvisning av J15

29.03.2009

15-årslaget sprudlet da de søndag valset over Strindheim og vant 30-16 i Nidarøhallen. Dette laget er noe av det beste Meldal HK har hatt, og laget er så absolutt aktuell til å forsøke å kvalifisere seg til den landsdekkende Postenserien for J16 neste seong.


J15 består stort sett av spillere født 1993. Imdlertid er det enkelte yngre spillere som hospiterer opp på laget av og til. Søndag var det en 1995-spiller og en født 1996 som fikk være med. Til tross for det gjorde jentene en av sine aller beste kamper for sesongen. Riktignok er Strindheim ingen målestokk, men den håndballen som Meldals-jentene demonstrerte ville hvilket som helst 15-årslag fått problemer med å takle. Kompromistløst forsvarsspill la grunnlaget. I tillegg sprudlet spillerne fremover på banen. Mange spillere meldte seg på, og hurtigheten i forflytning av ball og føtter var langt mer enn Strindheim kunne ta hånd om. To gode keepre bidro også til storseieren.


J15 havnet et stykke ned på tabellen, men det gir ikke et riktig bilde av lagets kvalitet.

- Sentrale spillere var syke i en lang periode ved juletider. Dette gjorde sitt til at det ble mange tap i den perioden. Men nå mot slutten av sesongen har jentene kommet i form, og vi har spilt jevnt med de aller beste lagene. Dette er nok et av de beste kullene vi har fått frem i Meldal HK, fastslår trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook