Imponerende mot Røros-herrene

23.08.2008

Meldals håndballjenter imponerte da de lørdag spilte treningskamp mot herrelaget til Røros. Det ble tap 24-29, men det hører med at Meldal ledet 13-10 ved pause.

Andredivisjonslaget gjennomførte denne helgen en samling på Røros, der det blant annet var lagt inn treningskamp mot herrelaget til Røros. De mønstret sitt beste lag, og det innebar blant noen spillere opp mot to meters lengde, og med kraftig fysikk.

- Hensikten for oss var at jentene skulle trene på å bruke litt mer muskler, og da spesielt i forsvarsarbeidet. Må si vi er litt overrasket over hvor godt jentene stod i mot. Det ble levert mange gode prestasjoner, og i angrep gjorde vi mye bra, der vi fikk trent mye etablert angrep, forteller Øystein Claussen.

Foruten kampen mot Røros-herrene ble det gjennomført to treningsøkter. Den første fredag kveld, mens det umiddelbart etter at Norge hadde sikret seg OL-gull igjen var klart for en økt i hallen.

- På lørdag trente vi mye på etablert angrepsspill. Det er på det området vi kanskje har mest å hente. Den økta ble for øvrig avsluttet med en tøff løpetur opp alpinbakken på Røros. Totalt sett har vi hatt ei god samling, både sportslig men også sosialt. Vi føler nå at vi er godt forberedt til onsdagens cup-kamp mot Sverresborg i Meldalshallen, sier Øystein.

Sponsorer

Facebook