Imponerende forestilling av 14-åringene

01.12.2007

I fylkesserien for 14-årslag, vant Meldal lørdag 23-13 over Ranheim i Meldalshallen. I andre omgang var det klasseforskjell på lagene, og hjemmelaget viste glitrende spill i perioder. Etter fem kamper er laget helt i toppen blant de beste lagene i regionen.

J 14

Imponerende av 14-åringene mot Ranheim.

Meldal sitt 14-årslag imponerer stadig og i lørdagens kamp var det klasseforskjell etter hvert. Ranheim prøvde å stoppe hjemmelaget på forskjellige måter, men uansett hva de gjorde fant Meldal mottrekk. Utover i andreomgangen satt forsvaret perfekt og fremover ble det etter hvert stor plass som gjorde at målene rant inn. Ranheim sitt forsøk med å sette ut to frimerker, kan vel i beste fall sies å være uheldig.

Meldal fikk denne uken beskjed om at de plukket til å delta i Peter Wessel Cupen i januar. Der er de aller beste lagene i landet samlet, og det skal bli usedvanlig spennende å følge dette laget, uansett hvem de skulle komme til å møte. Laget består av spillere som utfyller hverandre godt, med farten i laget som fremste varemerke. I tillegg er det offensive forsvarsspillet noe de fleste motstanderne sliter med.

Sponsorer

Facebook