Imponerende av 18-åringene

30.08.2013

Med seier 21-16 over Byåsen fikk 18-årslaget visst at de er i rute foran neste helgs kvalik til Landsserien. Det var for øvrig et toppet Byåsen-lag som aldri var i nærheten av å komme ajour med våre jenter.

At Meldal har et av landsdelens beste 18-årslag, er hevet over en hver tvil. Fredagens kamp mot Byåsen bekreftet det til fulle. Et Byåsen-lag, med tidligere Meldals-spiller Vera Bekken i spissen, var i realiteten aldri i nærheten av å vinne kampen. Våre jenter var i føringen fra start til slutt. Ved pause ledet jentene 13-9. Det etter solid forsvarsspill, og der det også var en god del bra fremover.

Etter hvilen ble det noe jevnere, men med Meldal fortsatt som det førende laget. Det var helt fortjent at det til slutt ble fem-målsseier.

- Jentene imponerer. Og det som er mest artig er at vi bruker alle spillerne. Likevel har vi full kontroll mot en så god motstander som Byåsen. Vi skal ikke ta av, men det er grunn til å tro at vi er godt forberedt til neste helgs kvalik mot Flisa og Strindheim, sier trener Asgeir Hatlen, som allerede lørdag tar med jentene i to nye treningskamper. Da mot Utleira og Malvik. Søndag er det så sluttspill i TrønderEnergi Cup.

Sponsorer

Facebook