Ikke avansement i cupen

05.09.2013

Meldal var i ferd med å hente inn Charlottenlunds ledelse, men det glapp i sluttminuttene. Dermed ble det tap 24-28 i andre runde av cupen.

Charlottenlund er regnet som et godt 2. divisjonslag. Dessverre klarte ikke Meldals-jentene å prestere sitt optimale, og ut fra det var det greit at Trondheimslaget nå er klar for 3. runde i NM.

Før kampen var spillerne enige om at det forsvarsarbeidet som skulle prioriteres. Likevel ble det også i denne kampen i perioder for mange baklengs. Spesielt Charlottenlunds høyre back kom til for lett. Fremover på banen fløt det heller ikke særlig bra. Jentene var ikke nok direkte mot mål, og dermed ble det en del tekniske feil fremover.

Gode perioder

Meldal leverte to gode perioder i kampen. Det var de første 12-13 minuttene av andre omgang, samt de siste ti minuttene. I starten av omgangen satt forsvarsspillet mye bedre, slik at gjestene i den perioden scoret bare fire mål. Dessverre kom det en periode med noen utvisninger, og da stakk Charlottenlund av. De ledet på det meste med sju mål. Mot slutten av kampen var det våre jenter som igjen tok over. Sakte men sikkert ble forspranget hentet inn, og Meldal var bare ett mål bak. De siste minuttene klarte de ikke å hente det siste, og Charlottenlund kontrollerte inn til seier 28-24.

KAMPFAKTA

Meldal - Charlottenlund 24-28 (10-14)

Utvisninger: Meldal 3x2 min, Charlottenlund 1x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Bente Kielland (1), Tove Fagerli (7), Anne Ree (2), Lene Høve Storholt (3), Hanne Forbord (2), Nadja Hestflått (5), Regine Rikardsen, Anne Kvam, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt (2), Gunhild Løkken.

Sponsorer

Facebook