Hyllest fra Meldals ordfører

19.11.2013

Meldals alltid tilstedeværende ordfører Are Hilstad kommer med en sterk hyllest av Meldal Håndballklubb i sin egen blogg. Han skriver blant annet at håndballen har tatt over posisjonen Storåsfestivalen hadde med å sette Meldal på kartet.

Det var lørdag kveld ordfører Are Hilstad skrev sin hyllest på sin blogg (link nederst i saken). Han var selvsagt på plass i Meldalshallen under helgas Landsserie-runde, og fikk med seg sterke inntrykk som han altså formidlet videre.

Naturstridig

Are skriver om Meldal som "Handballbygda", og vi siterer:

- Overskrifta "handballbygda" må definitivt skrives med et tydelig utropstegn. Det er ikke noe spørsmål, - i Meldal drives det handball på høyt nivå, på en måte som er naturstridig i forhold til kommunestørrelse og antall innbyggere.

Og vi tillater oss å sakse videre fra blogg-innlegget til ordføreren i Meldal.

- Suksessen skaper oppmerksomhet og blir lagt merke til (med hevede øyenbryn og forundring) av miljøer langt utenfor vår egen lille plaskedam. På samme måte som Storåsfestivalen for noen år tilbake gjorde bygda vår kjent av folk fra resten av landet, så er det nå våre talentfulle handballjenter som gjør det samme.

At ordføreren bryr seg om det som foregår i Meldal, er allment kjent. Likevel er det svært artig for Meldal HK at den politiske ledelsen i kommunen på en slik måte setter pris på den jobben som gjøres i klubben. Motiverende for spillere, trenere og ledere.

Her er linken til Are Hilstad sin blogg:

http://ahilstad.blogspot.no/Sponsorer

Facebook