Holdt topplaget i en omgang

08.12.2012

Meldal holdt Åsane til uavgjort ved pause, men tapte til slutt 18-24. Dermed er Bergenslaget fortsatt ubeseiret i BRING-serien. Våre jenter er ikke langt unna de aller beste, men mangler litt for å ta det siste steget.

16-åringene våre spiller mot landets beste lag i årets utgave av BRING-serien. Derfor blir det utelukkende tøffe kamper. I helgas første kamp ble det altså tap mot hjemmelaget Åsane.

I første omgang holdt det seg jevnt hele veien. Lagene skiftet på å lede, og det sto da også 8-8 etter første omgang. Det etter at våre jenter hadde levert en strålende omgang i forsvar. Også angrepsmessig gjorde jentene det som var avtalt, og vi unngikk å gjøre tekniske feil.

Etter hvilen ble det dessverre ikke samme intensiteten i forsvarsspillet. Samtidig kom det en del feil i agrep, som vi ble hardt straffet for. Dermed fikk etter hvert Åsane et forsprang og vant helt fortjent 24-18 til slutt.

- Dette er det beste laget vi har møtt så langt i BRING-serien denne sesongen. Ut fra det gjør ikke jentene noen dårlig kamp. Vi mangler dessverre litt for å nå helt opp, men vi skal jobbe videre og skal vi bli bedre må vi spille slike kamper som vi får i BRING-serien, sier trener Øystein Claussem, som sammen med jentene møter Ålgård senere lørdag.

En jury kåret Regine Rikardsen til Meldals beste spiller i kampen.

Sponsorer

Facebook