Hjem med pokal etter TrondheimsCup

02.06.2008

Det var en svært fornøyd gjeng med jenter tilhørende vårt 12 årslag, som søndag sikret seg seier i B-finalen i TrondheimCup. Dermed fikk de med seg en pokal hjem til Meldal.

Jenter -96 spilte søndag to B-sluttspill kamper, etter at de lørdag var svært nær å komme seg til A-sluttspillet. I første kamp i sluttspillet ble det seier 7-3 over Kolstad. Dermed var det klart for finale mot Nidelv. Et lag de på lørdag vant knepent 6-5 mot. Det var derfor ventet en jevnspilt finale. Men så skjedde ikke. Meldalsjentene var totalt overlegne, og etter to omganger stod det 8-3. Dermed seier i B-sluttspillet.


Laget har gjennom deltagelse i TrondheimCup vist at de hamler opp med de aller fleste. Lørdag tapte laget mot Rapp, som senere vant hele turneringa. Men Meldal spilte jevnt med Rapp, og derfor ser vi med spenning frem til neste gang våre jenter skal bryne seg mot de aller beste lagene fra Trondheim. Det kan skje allerede i september, når det inviteres til Gjensidige-Cup i Trondheim Spektrum.

 J96 010698_1.jpg

 Bak fra v: Mari Skjevdal, Ellinor Evensen, Lene H. Storholt, Helene Romundstad og Gunhild L. Lommundal. Foran fra v.: Mona Brandås, Marit Hove, Tonje Opøien og Vibecke S. Ree.

Sponsorer

Facebook