Historisk seier mot Kristiansund

26.08.2009

For første gang er Meldal HK klar for 3. runde i NM. Det etter at jentene imponerte stort og vant hele 36-20 borte mot Kristiansund onsdag kveld.

Det var klasseforskjell mellom Meldal ogisjon Kristiansund da lagene møttes til NM-kamp onsdag. Ved pause ledet Meldal 17-8, og ved kampslutt stod det 20-36 på tavla.

- Jeg er imponert over det jentene presterer. Vi har perioder hvor det går litt over styr, men i det store og hele gjør vi en veldig god kamp. Dette gir oss da også en stor porsjon selvtillit, og kampen viser nok at vi kommer til å være i toppen av 3. divisjon i den kommende sesongen, sier trener Tom Eirik Krokdal.


Meldal sleit med nivået i fjorårssesongen. Men det er tydelig at jentene har planer om å revansjere seg.

- Jentene hadde det tøft i fjor. Derfor er det viktig at vi kommer godt i gang denne sesongen. Vi har lyst til å spille i 2. divisjon igjen snarest mulig, og jentene er godt i gang med å finne tilbake til det de presterte på det beste i fjor. Tempoet er tilbake, og nå får vi mange scoringer på kontringer. Mange spillere har en rask formstigning, og vi vet at vi har spillere som ikke var med til Kristiansund som vil kunne heve nivået ytterligere. Det var viktig å få denne starten, og ser vi frem til fortsettelsen, sier Tommen. Kristiasund er for øvrig motstander i sesongens første seriekamp.


KAMPFAKTA

NM, 2. runde

Kristiansund - Meldal 20-36 (8-17)

Meldal:

Beate Skjenald, Yngvild Berg (1), Marit Johanne Resell (2), Anne Ree (10), May Elin Furuhaug, Berit Drugli (5), Jenny Stokkli (5), Grete Ingeborg Skjølberg, Anne Kvam (6), Karen Gunnesmo (7)

Sponsorer

Facebook