Historisk finaleseier for 18-åringene!

01.09.2013

Med seier 24-14 over Utleira hentet 18-åringene hjem seieren i TrønderEnergi Cup. Aldri før har Meldal HK vunnet en så stor turnering med et 18-årslag. Seieren blir lagt merke til i håndball-regionen.

Meldalsjentene møtte Utleira også på lørdag. Da ble det uavgjort, og siden Utleira hentet inn et par ekstra spillere til finalen var de nok store favoritter. Men det hjalp ikke.

Helt fra start av var det Meldal som tok tak i kampen. Riktignok var det noen problemer i forsvar, men ikke mer enn at laget var i føringa gjennom hele omgangen. Etter hvert ble forsvarsspillet bedre, og jentene gikk derfor til pause med ledelse 12-9.

Pausen brukte jentene til å bestemme seg for å ta skikkelig tak i kampen. Forsvaret var i perioder potte tett, og det som kom gjennom tok keeper seg av. Utleira prøvde seg med ulike forsvarsformasjoner, og la tidlig ut frimerke. Men det ga bare bedre plass til de andre. Forspranget økte gjennom hele andre omgang, og det endte altså med ti-måls seier. Dermed stor jubel både blant spillerne og et stort Meldals-publikum.

Neste oppgave for 18-åringene er helges kvalifisering for Landsserien. Det skjer på Flisa.

- Vi har gjennom denne helga fått kjørt sammen et lag, og vi vet med oss selv at vi kan slå nesten hvem som helst. Så vil det vise seg om det holder til deltagelse i Landsserien. Vi må ikke glemme at det er kun 16 lag fra hele landet som kommer gjennom det nåløyet, sier trener Asgeir Hatlen, som kunne juble sammen med jentene etter finaleseieren søndag.

J18_seier_TEcup.JPG

Glade vinnere etter seieren søndag. Bak fra v: Nadja Hestflått, Hilde Søyseth, Lene Høve Storholt, Marit Hove, Elin Bjørnås Asbøll, Marthe Lium Aas, Kine Høve Storholt, Ragnhild Sørløkk Aas. Foran fra v: Malin Bjørnås, Anja Søyseth, Berit Hauge Aakvik, Gunhild Løkken, Tonje Bjørnås, Regine Rikardsen.

Sponsorer

Facebook