Hilde Anita Hansen er klar for Meldal HK

02.01.2009

Når Meldal spiller årets første andredivisjonskamp mot Malvik kommende onsdag, er Hilde Anita Hansen trolig spilleklar for Meldal. Den tidligere Orkdals-spilleren har allerede trent med laget en god stund.

Hilde Anita Hansen er en rutinert spiller som forhåpentligvis vil kunne være med å bidra til at laget får nok poeng til å overleve i divisjonen.

- Hilde Anita har trent med oss et par måneder allerede. Når vi nå har bedt henne spille for oss er det i samråd med spillerne i A-stallen. Vi er få spillere og vi tror vel at rutinen til Hilde Anita kan hjelpe oss i kampene fremover. Spesielt i forsvar har vi nok fått en tilvekst med Hilde Anita, sier trener Øystein Claussen. Ikke alle papirer er ordnet, men med litt velvillighet fra Orkdal, så vil hun bli spilleklar til kampen mot Malvik i Meldalshallen på onsdag.

Seniorene hadde årets første trening på fredag. Siden møtes laget til trening mandag og tirsdag før onsdagens kamp.

- Vi har på ingen måte gitt opp håpet om å få nok poeng til at vi overlever i 2. divisjon. Det er lite som skal til før kampene ender i vår favør. Allerede på onsdag håper vi på poeng, sier Øystein, som håper at man nå unngår å få altfor store innvirkninger fra den meldte influensaepidemien.

Sponsorer

Facebook