Håp om jubel i onsdagens hjemmekamp

06.01.2009

Med Malvik som motstander er det håp om jubel for hjemmelaget i Meldalshallen onsdag. Nå er det kampen for å overleve i divisjonen tar til for alvor. Og glem ikke at kvelden åpner med 15-årskamp.

BallSom skrevet utallige ganger på denne nettside; det ble en tøff hverdag for Meldal i 2. divisjon. Men tro endelig ikke at jentene har resignert.

- Gløden i gruppa er fremdeles til stede. Vi vet at på det beste har vi prestert mer enn godt nok til å ta poeng, og således er det ingen grunn til å ikke ha tro på seier i onsdagens kamp, sier trener Øystein Claussen, som har en skadefri tropp og melde om til onsdagens kamp. Der blir det også debut for Hilde Anita Hansen.

2. divisjonskampen på onsdag har avkast klokken 19:30. Men før det skal 15-åringene spille seriekamp, også de mot Malvik. Dette er en kamp i fylkesserien, og våre jenter har bitt godt fra seg også denne sesongen. Noen spillere har slitt med sykdom i forbindelse med jula, men alle var på plass på mandagens trening, så det siktes mot to nye poeng når Malvik er motstander også i den kampen, som starter kl 18:00.

A-stallen

Sponsorer

Facebook