Håndballfolket tar vinterferie

15.02.2008

Med unntak av en fjerdedivisjonskamp lørdag, er det nå vinterferie for våre spillere. Denne og neste helg er det ingen kamper. - Til uka blir det færre treninger enn normalt, sier Jon Ivar Syrstadeng.

Jon IvarLørdag spiller fjerdedivisjonslaget borte mot Sverresborg. Etter det er det ikke kamper for noen av våre lag før den 27. februar. Da er det til gjengjeld blant annet lokaloppgjør mot Surnadal/Rindals-Troll i tredjedivisjon.

- Vi roer litt ned i vinterferieuka. Mange av våre lag kutter ut treningene. Noen skal trene, men generelt så blir det en rolig uke i Meldalshallen, melder klubbens leder Jon Ivar Syrstadeng.

Dette betyr imidlertid ikke at det er slutt på årets håndballsesong.

- Nei på ingen måte. Allerede den 27. februar er det hjemmekamper. Og den 1. mars er det ikke mindre enn sju kamper i hallen. Ikke før siste helga i mars avsluttes seriespillet. Deretter skal noen av våre lag forberede seg til sluttspill, og ikke minst deltagelse i Baldus Cup siste helga i april. Det er mye moro igjen denne sesongen, sier Jon Ivar, som håper publikum kommer i hallen og ser kamper også etter vinterferien.

Sponsorer

Facebook