Håndballfest i Meldalshallen

07.11.2013

Foran en fullsatt Meldalshall tidvis overkjørte Meldal gjestende Skaun. Etter en knall kamp vant Meldal til slutt hele 39-18. Jentene leverte nok en god forsvarskamp, og denne gang ble det også god uttelling fremover på banen.

Det noen minutter før kampen i Meldalshallen satte seg. Spillerne var nok noe preget av Meldalshallen var fyllt nesten til randen. Men etter hvert var det Meldalsjentene som tok initiativet i kampen. Skaun ble nok noe preget av at en av de sentrale spillerne pådro seg et riktig idømt rødt kort. Riktignok var det først i de siste ti minuttene av den første omgangen at Meldal fikk et solid overtak i målprotokollen. Da gikk de fra 11-8 til 18-8.

I den siste omgangen fortsatte jentene med overkjøringen av Skaun. Det stoppet ikke før det stod 39-18 på tavla.

- Vi har fått på plass et solid forsvarsspill som fungerer veldig bra. Når det fungerer som nå blir motstanderne frustrerte. Vi skal jobbe for å bli enda bedre, for det kommer tøffere kamper enn dette, sier trener Øystein Claussen. Og trener-kollega Asgeir Hatlen fortsetter:

- Forsvarsspillet vi presterer gjør også sitt til at vi tar med oss roen fremover på banen. For tiden gjør vi lite feil, og vi er tålmodige nok til å vente til vi kommer til gode sjanser. Jentene har jobbet for dette, og fortjener at de får visst hva de er gode for.

PS! Kvelden i Meldalshallen åpnet med at J12 vant 9-5 over Skaun/Buvik.

KAMPFAKTA

Meldal - Skaun 39-18 (18-8)

Utvisninger: Meldal 3x2 min, Skaun 1x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (4), Bente Kielland (6), Anne Ree (6), Lene Høve Storholt (10), Monica Gjersvold (5), Hanne Forbord (3), Anne Kvam (1), Anja Søyseth (2), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (1)

Jubel_Skaun.JPG

Jublende Meldalsspillere etter seieren over Skaun.

Sponsorer

Facebook