Gry Haltvik gir seg som Meldals-trener

08.08.2013

Gry Haltvik har bedt om å bli løst fra kontrakten med Meldal HK, og gir seg som trener for vårt seniorlag. Det er personlige årsaker bak beslutningen, noe Gry informerte om foran alle spillerne.

Gry Haltvik har gjort en glimrende jobb for Meldal HK. Hun startet med en gjeng unge jenter som på første forsøk rykket opp til 2. divisjon. Den største prestasjonen var likevel da hun siste sesong ledet jentene til å forsvare plassen i divisjonen.

- Dere skal vite at jeg har hatt to fantastiske år i Meldal, og jeg så frem til en ny sesong med fortsatt fremgang. At jeg ikke går videre skyldes på ingen måte hverken klubben, spillerne eller noen av de andre fantastiske personene i klubben. Dette handler kun om meg selv, fortalte Gry til spillerne, som selvsagt ble veldig overrasket da beskjeden kom.

Krevende utfordring

For klubben er det selvsagt veldig ubeleilig å miste sin seniortrening i det oppkjøringen til sesongen starter.

- Det er klart at dette ikke er en enkel situasjon for oss. Vi sitter litt i klemma. Heldigvis har vi god trener kompetanse tilgjengelig i klubben, så vi har funnet en løsning som er tilfredsstillende på kort sikt. Likevel har vi allerede vært i kontakt med en rekke potensiell trenere, men det sier seg selv at dette ikke er et gunstig tidspunkt. Det er en krevende utfordring å skaffe ny trener nå, sier klubbens leder Jon Ivar Syrstadeng. Det er nå inntil videre Asgeir Hatlen og Øystein Claussen som sammen med Endre Storholt har det sportslige ansvaret for seniorlaget.

Sponsorer

Facebook