Godkjent til tross for tap

08.03.2012

14-årslaget tapte 17-22 mot serieleder Tiller torsdag. Det etter å ha gjennomført en god kamp. Jentene la ned god innsats, og det er lite som mangler på at jentene våre spiller jevnt med Midt-Norges beste lag!

Tiller topper 1. divisjon for J14. De har spilt en uavgjort, resten av kampene har endt med seier. Det var derfor grunn til å tro at dette ble en vanskelig kamp for våre jenter, i kampen som ble spilt i KVT-hallen i Trondheim.

Det ble en vanskelig kamp, men Meldals-jentene leverte en av sine aller beste kamper for sesongen. Og dermed ble det langt jevnere enn forventet. Tiller tok forskriftsmessig ledelsen 3-0 etter at Meldal sine tre første angrep endte med stolpeskudd. Men deretter kom jentene bedre med i kampen, og Tiller økte ikke ledelsen særlig mer. Ved pause stod det 12-8 til hjemmelaget.

Etter hvilen fortsatte Meldal å sette press på serielederen. Og gjennom en god periode, ble Tiller sin ledelse redusert til tre mål. Mot slutten dro vertene litt fra igjen, men det endte altså med femmåls tap, 17-22.

Dette ble altså en av de aller beste kampene 14-åringene har spilt denne sesongen. I etablert forsvar ble det jobbet godt. Jentene tvinger motstanderen til  å avslutte utenfra, og da har vår keeper full kontroll. Mange baklengsmål kom av det ble gjort pasningsfeil i angrep. Spesielt sleit vi med en av Tillers spillere, som scoret hele 13 ganger!

I angrep møtte Meldal et forsvar som spilte offensivt. Til tross for dette kom jentene til gode avslutninger i så og si alle angrep. Alt i alt ble dette en god opplevelse, der det viser seg at det er lite som skal til før vi spiller helt jevnt med Regionens beste lag.

Sponsorer

Facebook