Godkjent til tross for tap for 16-åringene

23.08.2009

I sin andre kamp i sommerserien tapte Meldals J16 mot Ranheim søndag. Likevel er det all grunn til å være godt fornøyd med prestasjonen laget har stått for denne helga.

Lørdag tapte 16-åringene med seks mål mot Byåsen. Også søndag ble det seksmålstap, denne gang mot Ranheim. Dette er to av de aller beste lagene i Regionen, og i begge helgas kamper er Meldal ikke langt unna å være på samme nivå som disse lagene.

- Både Byåsen og Ranheim skal om et par uker ut i kvalifisering til Postenserien, og har derfor trent mye fram mot dette. Vi har knapt sett på samhandling i angrep, og det vises da også i kampene. Men jeg er svært godt fornøyd med måten vi spiller i forsvar, og vi gir begge våre motstandere god kamp hele veien. Ser også at det er flere spillere som etter hvert melder seg på, så det ser slett ikke verst ut frem mot det som skal skje denne sesongen, sier trener Øystein Claussen.

KAMPFAKTA J16

Meldal - Ranheim 14-20 (6-10)

Meldal:

Stine Marie Helgeton, Karen Snoen, Marit Sørum (1), Mari Muan (2), Kari Resell (1), Lene Høve Storholt (4), Ann Siri Stokkli (1), Marit Lyngen (1), Cecilie Flytør Heggem, Tonje Ellefsen, Kjersti Drugli, Lise Klingen (4)


Sponsorer

Facebook