Gode resultater for våre lag søndag

28.01.2008

Jenter 12 vant klart hjemme mot Hitra, og det samme gjorde 96-jentene i sin kamp mot Oppdal. 15-åringene gjorde en grei og en god kamp da de var i Trondheim søndag. Det ble to tap, men likevel godkjent.

Opp i all viraken rundt opprykket for seniorene, skal vi ikke glemme de spillerne som om ikke lenge er de som utgjør seniorlaget vårt.

På søndag spilte først Jenter 12-3 (jenter 1996) mot Oppdal. Etter en dårlig åpning hevet jentene seg slik at det ble seier 14-6.

Senere på dagen spilte Jenter 12-1 (jenter 1995) mot Hitra. Etter en kamp med litt slurv, kom jentene veldig sterkt på slutten, og kunne notere seg for seier 13-7. Dette laget står med bare to tap så langt denne sesongen, og er med i kampen om seieren i sin avdeling.

Jenter 15 var søndag på Trondheims-tur. Første kamp var mot Trond2, som man viste ville bli en vanskelig motstander. Men våre jenter presterte en god første omgang, men kreftene tok litt slutt etter hvert, slik at det ble tap 14-21.

Senere på dagen spilte de så mot Tiller2, og gjorde nok en god prestasjon. Dessverre ble det tap 14-15 i en jevn kamp. Men dette laget har så avgjort hevet seg gjennom sesongen.

Vi tar også med at håndballdagen ble avsluttet med en fjerdedivisjonskamp i Meldalshallen, hvor det ble hjemmeseier i møtet med Fjellværøy/Frøya. Sifrene ble til slutt 27-23.

Sponsorer

Facebook