God innsats men tap for 14-åringene

22.01.2012

J14 tapte 11-15 mot Heimdal søndag. Laget sliter med skader for tiden, der toi spillere er ute på grunn av armbrudd. Men dette til tross la jentene ned en kjempeinnsats, og det var jevnt helt til slutten.

Det var ventet at det skulle bli en tøff kamp for 14-åringene mot Heimdal. Med to spillere ute med skade, samt en av spillerne bortreist, måtte det hentes inn to spillere fra 12-årslaget foran søndagens kamp.

Jentene åpnet veldig bra mot Heimdal, og tidlig ledelsen. Nå kom vertene med etter hvert, og ved pause ledet Heimdal med tre mål. Denne ledelsen hentet jentene inn igjen, og ikke lenge før slutt stod det 10-10. Da kom det imidlertid en skade på nok en sentral spiller, og dermed kunne Heimdal sikre seg seier 15-11.

Til tross for tapet skal jentene ha ros for god innsats. I andre omgang spilte de veldig bra i forsvar, med en keeper som tok det meste som kom forbi. Fremover er det litt liten vilje til å gå på mål, men det var lite som skulle til før jentene hadde tatt poeng. Vi drister oss til å påstå at med alle spillerne inntakte ville dette blitt seier.

Sponsorer

Facebook